fbpx
Mikor javasolt az Immun4 kapszula fogyasztása?

Az Immun4 fogyasztása mindig, minden körülmények között javasolható. Az immunrendszerünk egy nap során számtalan, különböző próbatétellel néz szembe. Sok vírussal, gombával, baktériummal és szennyeződéssel találkozunk minden egyes pillanatban. A körülöttünk lévő tárgyakon, eszközökön vagy akár a levegőben is megtalálhatóak. Ha egészségesek vagyunk, immunrendszerünk észrevétlenül néz szembe velük és jó eséllyel hatástalanítja a ránk leselkedő mikroorganizmusokat napi rutinjaink során. De csak ha egészséges és erős az az immunrendszer! A legtöbb, amit tehetünk, hogy a rendelkezésünkre álló minden lehetséges eszközzel egészségesen tartjuk és erősítjük.

Mitől hatékony az Immun4?

Sokoldalúsága miatt. Az immunrendszert minden lehetséges értelemben támogatja, erősíti. Szinte valamennyi gyógynövényt tartalmazza, amelyeket a legjobb immunerősítők között tartanak számon és hatékonyságuk, eredményességük többszörösen bizonyított és vizsgált.

Hogyan és mennyi ideig kell szedni?

Naponta két kapszulát ajánlott fogyasztani egészen addig, amíg úgy gondoljuk hogy immunrendszerünk fokozott munkának van kitéve, tehát leginkább a betegségekkel és fertőzésekkel terhet időszakokban

Milyen eredményt várhatok az Immun4-től?

Ennek a gyógynövény komplexnek köszönhetően, az alatt az időszak alatt, amíg naponta két alkalommal biztosítjuk a szervezetünk számára, egy sokkal hatékonyabb immunrendszere számíthatunk, amely jobban és biztosabban veszi fel a küzdelmet a mikroorganizmusokkal.

Biztonságos a szedése?

Az Immun4 kapszula szedése teljesen biztonságos. A gyógynövények szennyeződésmentesek, és toxikológiai vizsgálatokkal bizonyítottan semmilyen szervezetre káros anyagot nem tartalmaznak.

Van-e mellékhatása?

Semmilyen mellékhatása nem ismert ezeknek a gyógynövényeknek.

Mindenki szedheti?

Azok, akik immunszuppresszív gyógyszereket szednek a kapszula szedése nem ajánlott, illetve fémallergia esetén sem alkalmazható.

Mikor érdemes a kapszulát bevenni egy napon belül?

A kapszula szedése egyenlően elosztva 12 óránként a legpraktikusabb. Javasolt szedési ütemezés: reggel nyolckor és este nyolckor 1-1 db kapszula bő folyadékkal.

Tedd fel a kérdésed!

9 + 4 =

Weboldal üzemeltető

Ever & Ever Kft.

Székhely: Nagykovácsi, Farkas utca 28.

Adószám: 25514414-2-13

Cégjegyzékszám: bejegyezve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróságán 13-09-180139 szám alatt.

Kérdésed van?
Keresd szakértőnket, aki minden kérdésedre válaszol!

[email protected]

+36 30 194 1910
Munkanapokon 9:00 és 17:00 között.